Nu åbner campingsæsonen endelig op igen

Det har vi godt nok ventet længe på! Vi har som bekendt en lille sidegesjæft som campingværter, men al den coronavirus og nedlukning af samfundet har slået os lidt ud af kurs. Men der er lys forude nu. Derfor sendte jeg også fruen til kosmetolog på Frederiksberg forleden, så hun kan se mere end usædvanlig godt ud, når nu alle gæsterne begynder at strømme ind på campingpladsen igen.

Jeg tog hende lidt på sengen, for hun ved jo godt, at jeg normalt ikke er typen, som kaster mig over at lede efter skønhedssaloner. Men for hendes skyld ville jeg gerne lidt ekstra ud af det. Hun har jo også lidt under nedlukningen, for hun har jo ikke kunne supershoppe som normalt.

Revebel lever op til deres fantastiske ry

Derfor gjorde jeg mig også ekstra umage og fandt en meget udsøgt og fashionabel kosmetolog på Frederiksberg. Revebel hedder klinikken, og den var i øvrigt hundedyr, men mit ræsonnement var, at hvis hun havde behov for at skyde nogle tusinde kroner af på en kosmetolog på Frederiksberg, så skulle det være hende vel undt, for hun havde jo virkelig vandsmægtet på skønhedsfronten i flere måneder nu.

Til al held faldt mit valg i hendes smag og hun tog afsted med nogle veninder, som tidligere havde besøgt Revebel. De kendte den succesrige kosmetolog på Frederiksberg personligt, så de kunne få lidt ekstra rabatter fra tid til anden. Det kom også min kone til gode, da hun besøgte klinikken. Hun fik nemlig den fulde skønhedspakke fra oven til neden, og alt på hende kom til at skinne og funkle.

Min kone stråler som en lille sol efter besøg hos kosmetolog på Frederiksberg

Efter en tur omkring den fashionable kosmetolog på Frederiksberg kan jeg næsten ikke kende min kone igen. Det er nu fantastisk, hvad blot få timer hos en kosmetolog på Frederiksberg kan gøre ved både det ydre og indre hos kvinder. Men jeg tager gerne det hele med, selv om det koster lidt på bankkontoen, for det er jo fruen, det drejer sig om. Og vi har jo Folketingets hjælpepakker at falde tilbage på, hvis det skulle gå helt galt.

Nu mangler vi blot, at gæsterne så småt begynder at køre ind på pladsen. Vi har rigget de sidste ting og sager til, og fået fyldt ismaskinerne godt op til ungerne, så vi er parat til en ny og begivenhedsrig sæson på campingpladsen.


Nu åbner campingsæsonen endelig op igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *