Hovedbundspigmentering er andet og mere end en simpel tatovering

Min fætter og jeg har tit diskuteret, hvorvidt der er forskel på en hovedbundspigmentering og så en simpel tatovering. Bølgerne er til tider gået højt – især når der har været et par øl imellem os –men vi er nu aldrig kommet helt til enighed om emnet.

Men da en fælles bekendt havde tænkt sig at prøve den der hovedbundspigmentering, blev vi enige om at ledsage ham til klinikken for at følge processen, for nu ville vi altså have syn for sagen. Og så kunne vi samtidig få afsluttet vores årelange diskussion om emnet. Det satsede vi i al fald på.

Aesthetic viser prøver på hovedbundspigmentering

Som de erfarne campingfolk vi er, har vi selvfølgelig begge adskillige almindelige tatoveringer, så den proces kendte vi alt til. Men en hovedbundspigmentering – det måtte vi se lidt nærmere på. Så forleden dag troppede vi op foran hårklinikken, Aesthetic, for at følge vores bekendt i at få lidt mere ”naturligt” hår på kroppen – altså, nærmere bestemt issen.

Vi mente jo selvfølgelig også, at han havde behov for lidt moralsk støtte under behandlingen, men det så han nu ikke ud til at have behov for, da den specieluddannede tatovør gik i gang den lidt omfangsrige opgave. Når jeg siger omfangsrig, så er det altså, fordi en hovedbundspigmentering hovedsageligt består af bittesmå prikker, som bliver prikket ind i huden med en specielbygget tatoveringsmaskine. Pointen er så, at disse små prikker skal illudere naturlig hårvækst, f.eks. som almindelige hår- og skægstubbe.

Mens vores bekendt lå på langs for at få foretaget denne hovedbundspigmentering, kunne vi ved selvsyn se, hvordan forandringen ligesom indfandt selv. Vi var faktisk lidt benovede over resultatet og den effektive tatovørs professionalisme.

Ikke flere diskussioner om hovedbundspigmentering

Efter vores praktiske oplevelse med hovedbundspigmentering blev min fætter og jeg enige om, at emnet var uddebatteret: Ingen af os havde ret – hverken på den ene eller den anden måde. Det skal dog siges, at vi begge var lidt fascineret af oplevelsens karakter, så vi har givet hinanden hånden på, at hvis en af os selv skal have foretaget en hovedbundspigmentering en dag, ja, så følger den anden selvfølgelig med og kigger på.


Hovedbundspigmentering er andet og mere end en simpel tatovering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *