Julefrokost på Amager i traditionernes tegn

Julemåneden er en ganske særlig tid, hvor vi alle sætter tempoet lidt ned og bruger mere energi på at komme hinanden lidt mere ved. En julefrokost på Amager er altid en gylden mulighed for at skabe lidt ekstra god julestemning, og her kan du samtidig betænke din familie, gode venner eller kollegaer med lidt ekstra godt til ganen.

Hybenost og julekugler – alt fryder på bordet til en julefrokost på Amager

Hos Cafe Nöah på Islands Brygge dækkes der selvfølgelig op til enhver smag – både morgen, middag og aften. En julefrokost på Amager behøver jo netop ikke kun at bestå af frokostretter – det har Cafe Nöah så klogt indset. Derfor kan du nu fejre julemåneden hele døgnet rundt med alle de julespecialiteter, som kun du forstår at vælge ud til dig og dine kære eller kollegaer. Kun på den måde vil alle Cafe Nöahs gæster føle sig velkommen og imødekommet til en ægte julefrokost på Amager.

Til en julefrokost på Amager finder du både sylte og grisetær, flæskesteg og frikadeller, juleand med rosenkål og selvfølgelig julekager og ris á la mande. Som noget helt nyt har Cafe Nöah valgt at designe din ris á la mande, så du både vælge mellem den traditionsrige lune kirsebærsauce eller appelsinsaucen med kardemomme.

I julemåneden skal også være plads til at skabe nye minder blandt de gamle og traditionsrige sædvaner, når der holdes julefrokost på Amager. Derfor har Cafe Nöah også valgt at pynte restauranten op med grankogler og granguirlander. Dette ses meget sjældent, men ret skal være ret: Når vi fejrer jul, må vi gerne skrue lidt ekstra på udsmykningshåndtagene for at få det hele til at skinne lidt mere.

Vær tidligt ude og spar hele 25 % på regningen

Blandt Cafe Nöahs guirlander og julekugler simrer julestemningen i hele december og halvdelen af november måned, men du skal være hurtig ude, hvis du gerne vil spare 25 % på hele regningen for en julefrokost på Amager. Det kan du netop, så skynd dig at tilmelde dit arrangement på Cafe Nöahs hjemmeside. Så er du sikret endnu en traditionsrig julefrokost sidst på året 2020.


Julefrokost på Amager i traditionernes tegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *