Jord Bigbag: Få dine hænder beskidte

I årevis har haveejere brugt store sække jord til at dyrke deres planter og blomster. Problemet er, at mange ikke kender til dette produkt, eller hvordan det kan hjælpe dem med at bruge mindre tid på havearbejde og mere tid på andre ting, de nyder! Bigbag med jord tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine havebehov. Kom og besøg vores hjemmeside i dag for at se det nyeste inden for bigbags med jord og få hænderne beskidte!

Hvad er en bigbag med jord, og hvordan fungerer den?

Hvad er en bigbag med jord? En bigbag med jord, også kendt som pottemix eller topjord, giver de nødvendige næringsstoffer til planter og blomster. Den består af komposteret barkfiner, tørvemos, sand og naturlige gødningsstoffer, som blandes med vand. Slutresultatet er noget, du kan bruge i din have, som fremmer en sund plantevækst uden at vande for meget!

Hvordan virker det? Du skal blot pakke posen ud, når du kommer hjem (det er bedre at gøre det udendørs) og derefter klippe forseglingen op i den ene side med en saks, inden du hælder den ud på et område, hvor du har til hensigt at dyrke dem. Hvis der er klumper i produktet indeni, skal du sørge for, at de går i stykker ved at blande dem godt med en spade eller skovl, før du sætter dine planter i.

Hvorfor skal vi bruge dem

Fordelene ved at bruge big bags er, at de indeholder mindre ukrudt, mindre komprimering og en bedre fugtfordeling i hele jorden. Ud over dette skal du bruge meget mindre tid i din have sammenlignet med traditionelle metoder!

Fordelene ved at bruge dem i dit hjem og din have

Hvorfor skal du bruge big bags i dit hjem og din have? Vi har allerede nævnt, at de komprimerer mindre, er lettere at flytte rundt, når du planter/omplanter, og at de ikke indeholder ukrudtsfrø. Alt dette betyder, at det sparer dig en masse tid, samtidig med at det øger kvaliteten af dine planter!

Ting, du skal vide om brug af bigbags af jord i hjemmet eller på arbejdet

Hvad skal du vide om store sække med jord? De er ikke kun nemme at bruge, men der er også ingen risiko for, at de bliver forurenet med ukrudtsfrø. Det betyder, at den kan bruges i alle typer haver uden at du skal være bekymret for, at dine planter dør!

Jord Bigbag: Få dine hænder beskidte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *